laupäev, 31. märts 2018

NR 5

SUUNTO virtuaaljooks
24.03.2018
Distants 10 km
Aeg 52:42, 4. koht

Rahvasportlase elu ja töö võtsid vahepeal oma ja nõnda jõudsin märtsis starti vaid korra. Eks esietendus ole ka omamoodi start - märtsikuus keskendusin Vaba Lava ja NUKU teatri koostöölavastuse "Enne meid oli veeuputus" proovidele -, aga rahvaspordiks ma seda siiski ei nimetaks ja jääksin teatri kui kunstiliigi juurde kindlaks :).

"Veeuputus" sai suure hurraaga mööda ja siis sain rahvasportlase endast taas välja lasta. Startisin taas Suunto Virtuaaljooksul - seekord 10 km distantsil ja läksin koduümbrusest ka veidi kaugemale, Nõmme-Harku terviserajale. Suunto Virtuaaljooksust kirjutasin pikemalt eelmisel korral, seega seda uuesti kirjeldama ei hakka.

Lumi tuli meil sel aastal hilja ja ega ta loll ole - ei hakka ta sellepärast varem ära minema. Nõmme metsade vahel kulgev rada oli lumikatte all, mis andis jooksunaudingule pisikese põntsu, aga treening oli seda tõhusam. Nõmme-Harku rada on saanud minu "kodurajaks", sest kui pikemaid distantse soovin läbida, siis on see minu esimene valik, mida soovitan teistelegi - mõnusa profiiliga rada, mis kulgeb metsade ja Pääsküla raba vahel, toredas looduses.

Aga... aprill ootab ees, üks "veeuputus" on selja taga, teine on tulemas, kui järelejäänud lumi ära sulab. Arvatavasti teeb rahvasportlane mõne nalja, aga kindlasti sammub lähemale 100 stardi kokkusaamisele.

Kohtume stardis :)!

   

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar