reede, 10. august 2018

NR 28 - 30

1. Margus Keerma mälestusvõistlused/Kuusalu valla lahtised meistrivõistlused kergejõustikus
03.08.2018
Kuulitõuge
Tulemus 10.35, 7. koht

Konsumi VII Rapla-Kehtna Maanteejooks
05.08.2018
11,5 km
Tulemus 54:17, 17. koht

Tallinna Pargijooksud: Jüri pargijooks
08.08.2018
5 km
Tulemus 22:36, 2. koht

Vahelduseks jooksudele võttis rahvasportlane kätte kuuli ja andus oma salajasele armastusele. Keskkooliajast on südamesse jäänud kipitama kuulitõuge ning nõnda ma aeg-ajalt raputangi kuulitehnikalt tolmu maha ja annan endast parima tõukeringis.

Foto: Urmas Minn
Margus Keerma oli Kuusalu Spordiklubi kergejõustikutreener, kelle panus Kuusalu spordiellu on mõõtmatu. Minul oli õnn teda tunda ja mõned korrad ka tema käe all tehnikat lihvida. Aitäh, Margus, kõige eest! Oli au sinu mälestuseks võistelda!

Foto: Urmas Minn
Seejärel aga tagasi jooksuradadele. Esmalt mõõtsin kilomeetreid Rapla ja Kehtna vahel - mõõtmise tulemuseks oli 11,5 km mööda sõidu- või kergliiklusteid. Väga mõnus jooksuelamus sujuva korraldusega, ainus etteheide, seegi ilmataadile, on see, et lagipähe paistev päike küpsetab kiirelt ära :).

Kolmandaks silkas rahvasportlane taas Tallinna lähistel pargis, seekord Jüris. Pehme pinnasega terviseradadel saavad jalad küllaga vatti, rada oli keerutav ja igati huvitav, elamusele oleks ehk isegi juurde andnud mõni tõusujupp, milleks olid võimalused Jüri Gümnaasiumi staadioni ümbruses olemas. Pargijooksud omas heas mahlas, vahva võistlusmomendiga trennivõimalus.

Rahvasportlane on jõudmas oma missiooniga kolmandiku peale! Rõõm on üüratu :)!

Foto: Urmas Minn


 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar