neljapäev, 19. aprill 2018

NR 7 

Viiratsi Kolme Tamme jooks 
14.04.2018
Distants 10 km
Aeg 48:31, 39. koht



14. aprillil tähistas rahvasportlane oma lugupeetud isa sünnipäeva Viiratsi Kolme Tamme jooksuga. Põnev leid, Viljandi Valla seeriajooksusarja kuuluv võistlus, mille rada kattub osaliselt 1. mail toimuva Suurjooksuga ümber Viljandi järve. Seega leidus rajal palju äratundmisrõõmu.

Viljandi suurjooksul on 12 km peale tõusud kenasti ära jagatud, Viiratsi jooksul aga oli umbes sama suur hulk mäkkeronimisi kokku lükatud 5 km sisse ning vürtsitatud need pehme, mudase pinnasega. Jooksu debütandist rahvasportlane ei olnud sellega arvestanud, mistõttu oli koostöö jalgadega pärast poole maa läbimist raskendatud. Aga kui sellised iga võistluse omapärad kõrvale jätta, siis oli rada väga mitmekülgne - pehmet pinnast ja tõuse, nagu juba öeldud, asfalti ja kergliiklusteed, mõnusat küladevahelist kruusateedki ning kirsina tordil ka üle põllu vuristamist. Ka ilmaga vedas ning kokkuvõttes oli tegemist väga vahva võistlusega sajakonna liikumishuvilise osavõtul.

Rahvasportlane rõõmustab kevade tuleku üle - nüüd hakkab (loodetavasti, sülitasin kolm korda üle õla kah) starte rohkem kogunema ja Eesti Vabariik saab ehk ikka oma kingituse õigeaegselt kätte!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar