reede, 22. juuni 2018

NR 19 - 21

Tallinna Pargijooksud: Pae pargijooks
20.06.2018
Distants 5 km
Tulemus 21:06, 2. koht

Ülemiste City Business Triathlon
21.06.2018
Distants 150 m ujumist, 4 km ratast ja 2 km jooksu (võistkondlik) 
Tulemus 21:25, 13. koht

Maraton EV100 e-poolmaraton
22.06.2018
Distants 21,1 km
Tulemus 1.43:45

Rahvasportlane tegi enne jaanikut korralikult ruumi lihale ja muule kraamile, mis jaanipäevaga kaasas käivad, ning osales kolmel eriilmelisel rahvaspordiüritusel.

Kõigepealt sattus teele taaskord üks pargijooks, seekord Lasnamäel, Pae pargis. See on kaunis park Laagna kanali külje all, kus on väga head võimalused taolise jooksu korraldamiseks - nii pehmemat kui kõvemat pinnast, asfalti ja parajal määral tõuse ja langusi. Lisaks kaunid vaated tiigile ning võimalus fontääniveega pritsitud saada. Palju jooksurõõmu!

Üks ootamatult tore leid viis mind neljapäevahommikul Ülemiste City´sse põneva formaadiga triatlonile. Ilmselt on Facebook aru saanud, et mul on huvi säänsete ettevõtmiste vastu ja viskab igasugu värvilist rekaami erinevate sportlikke ettevõtmiste kohta - nii jõudis minuni ka info Ülemiste City Business Triathlon´i kohta. Mõeldud-tehtud, kamraadid NUKU teatrist kampa saadud ja minek! 150 m ujumist Ülemiste City MyFitnessi ujulas, seejärel 4 km rattasõitu ehitustandril ja parkimismajas ning lõpuks minu etteastena 2 km jooksu Valukoja tänava ääres kõnniteel. Vaatamata vihmasele ilmale oli meel rõõmus ja ettevõtmine igati kordaläinud - väga mõnus formaat, mis pakub rõõmu ja elamust tõsisemale harrastussportlasele, rahvaspordihuvilisele ja ka vaid selle pärast susped või spordiriided selga pannud inimesele. Stiilipuhas oleks muidugi paluda kõigil osalejail enne ja pärast võistlust ning alavahetustel kanda ülikonda või miskit smart casual´i :).

Viimaks tegi rahvasportlane ringi peale ka kodupoolsaarele. Pärnu 2 Silla Klubi eestvedamisel toimus 22. juunil üritus nimega Maraton EV100, mis on pühendatud meie kodumaa 100. juubeliaastale ja on seetõttu ainulaadne start, millest eemalejäämine oleks Eestile kingitust tegevale rahvasportlasele suur patt :). Üritus ise toimus Pärnu ümbruses, aga õnneks olid korraldajad teinud ka võimaluse virtuaalselt kaasa lüüa - nõnda võttiski jaanikuks koduküla väisama tulnud rahvasportlane ette virtuaalse jooksu ümber Pärispea poolsaare. Sellise tunne-oma-kodukanti jooksu pühendasin ma Aleksander Warmale - Viinistult pärit riigimehele ja Eesti Vabariigi Peaministrile Presidendi ülesannetes, kelle sünniaastapäev on 22. juunil. Aitäh kõigile, kes, mõni enesele teadmatagi, mulle autoaknast või tee äärest kaasa elasid :)!

Niisiis... Jaanipäev - siit ma tulen!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar