laupäev, 30. juuni 2018

NR 22 & 23

Tallinna Pargijooksud: Pirita pargijooks
27.06.2018
Distants 5 km
Tulemus 22:06, 4. koht

Hellenurme Suvejooks
29.06.2018
Distants 7,8 km
Tulemus 32:51, 9. koht

Rahvasportlane puhkab aktiivselt - aega jääb nii lesimiseks kui kiiremaks liigutamiseks. Juunikuu lõpetuseks startisin veel kahel rahvajooksul ning rõõm on tõdeda, et starte on kogunenud pea veerandi võrra seatud eesmärgist. Siinkohal tuletan nii endale kui kõigile huvilistele meelde, et 100 starti saan ma eeldatavasti täis aastal 2020, kui lõpevad ka EV100 üritused. 

Tallinna Pargijooksud läksid 27. juunil puhkusele jooksuüritusega Pirital sealse Majandusgümnaasiumi ümbruses. Seekordne rada erines tunduvalt teistest, kuhu rahvasportlasena olen sattunud - vähem terviseradasid, rohkem metsa ja võsa, lähenedes veidi isegi ekstreemsematele takistuskrossidele. Niiviisi oli see igati värskendav lisandus minu startidesse. Tore-tore! Suur aitäh, Tallinna Pargijooksud, kohtume augustis!

Juunikuu sportitegemised võtsin kokku Valgamaal Hellenurmes, kus toimus juba traditsiooniks saanud Suvejooks. Veidi alla 8 km jooksu üsna maheda profiiliga radadel, peamiselt kohalikel kruusa- ja metsavaheteedel. Rahvasportlase panid hästi proovile pidevad ja lauged tõusud, mida rajal leidus mitmeid.

Hellenurme paisjärv



Kuna sportimisel on oluline ka riietus, siis peatuksin ka sellel ja esmakordselt selle blogi ajaloos pilluksin ka veidi kriitikat. Kui ikka jooksjaile selga antud numbrisärgikesed levitavad ebameeldivat lõhna ning siit-sealt võib leida ka märke mustusest ja isegi hallitusest, siis see teeb pisut nõutuks. Loodetavasti oli tegemist apsakaga, mis tulenes sellest, et vihmase ilma tõttu oli vaja paberist rinnanumbrid kuidagiviisi asendada, aga siiski...


Muus osas oleks aga Hellenurme Suvejooksule patt etteheiteid teha. Paras hulk startijaid ja mõnus rada, mis sobib igasuguse ettevalmistusega jooksusõbrale.

Järgmiste startideni! Seni jätkan lesimisega :).




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar