neljapäev, 13. september 2018

NR 38 - 40


Tallinn City Trail Night Edition
31.08.2018
Distants 8,3 km
Tulemus 40:46, 23. koht

Jüri Jaansoni Kahe Silla Jooks
02.09.2018
Distants 10 km
Tulemus 44:01 (netoaeg), 354. koht

Tallinna Maraton
09.09.2018
Distants 42,195 km
Tulemus 4:13.05 (netoaeg), 1427. koht

Sügis sahistab juba lehtedes ja suurem jooksuaeg hakkab tasapisi mööda saama. Siiski jätkub veel põnevaid üritusi rahvasportlase kalendrisse.

August lõppes rahvasportlasele pimedas Nõmme metsas, valgustamas vaid üks tuluke ning jalge all konarused ja juurikad. Ekstreemsuseotsijaile on klubi nimega Wilderness korraldanud jooksu pimeduses ja puude vahel. 8,3 km rada kulges Nõmme Spordikeskuse ümbruses, aga mitte sealsetel terviseradadel, vaid peamiselt metsaalustel singlitel. Instruktaaž enne starti oli piisav ja valmisolek juurikate ületamiseks suur, aga siiski jäid mõned neist varvaste ette ning korra sain ka käe maha panna. Kogemus oli omapärane, elamuse sain, äge ettevõtmine.

Jüri Jaanson on maailmameister ja olümpiahõbe ning tal on oma jooks :). Minagi jõudsin lõpuks suvepealinna temanimelisele Kahe Silla Jooksule. Olemuselt on tegemist tänavajooksuga, mis kulgeb peamiselt kergliiklusteedel ja on ilma suuremate üles-alla kõikumisteta - mõnusalt kulgev rahvajooks igale jooksuharrastajale.

Ja siis... 42 km ja 195 m Tallinna tänavatel - Vabaduse väljakul, Kalamajas, Koplis, Rocca Al Mares, vanalinnas. Lähed ja lähed, kilomeetrid kuluvad, aga lõppu veel ei paista. Sinuga koos on seal veel hulganisti samasuguseid hullukesi, kes ei oska pühapäevasel päeval teistmoodi aega veeta. Siis oledki juba Mere puiesteel, lõpuks veel põige Viru tänavale ja siis oledki kohal ning mõtled: "Jumal tänatud, et see läbi sai!". Siiski, kahe päeva pärast on juba mõttes: "Järgmisel aastal jälle!" :)! 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar